Skanauk

jau 20 metų kepame
skaniausius kepsnius mieste!

Delikatesinės jautienos patiekalai nuo karpačo iki legendinio didkepsnio su "T" formos kaulu – štai dėl ko į restoraną "Steakhouse Hazienda” vėl ir vėl grįžta Lietuvos ir užsienio svečiai.  

Jaukus restorano kiemas pačioje Vilniaus širdyje – tai atradimas vertinantiems tikras vertybes, solidžią aplinką ir elitinę draugiją. 

Mes nemarinuojame mėsos, nes mūsų didkepsniai kepami iš brandintos Premium klasės jautienos. Žinovai mūsų didkepsnius pripažįsta geriausiais jau 20 metų. Restoranas taip pat organizuoja išvažiuojamuosius pobūvius net iki 2000 asmenų.

Dirbame kasdien nuo 11:30 iki 23:00 val.Mabre restoranas

Rezervacija tel. +370 5 212 13 89

El. paštu: hazienda@mabre.lt

Galerija